top of page
Cover Event Sustenabil.png

Conferința SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE, organizată de Eco Synergy și Asociația Environ își propune să aducă împreună companii responsabile care îmbină cu succes obiectivele de business cu măsuri cu impact pozitiv măsurabil asupra mediului. Puterea exemplului poate motiva și alte inițiative valoroase astfel că este important să recunoaștem performanțele în domeniul sustenabilității, și în egală măsură, să aflăm care sunt cele mai mari provocări în drumul spre acest obiectiv.

 

Aproape jumătate (49%) dintre investitorii la nivel global se arată dispuși să renunțe la investițiile în companii care nu au suficiente inițiative de mediu, sociale și de guvernanță corporativă (ESG), iar 79% spun că gestionarea riscurilor și oportunităților ESG reprezintă un factor important în luarea viitoarelor decizii de investiții, potrivit raportului PwC 2021 Global Investor ESG Survey.

 

Pe măsură ce reglementările internaționale pun presiune asupra companiilor să își reducă impactul asupra mediului, iar tinerii devin mai atenți la măsurile și valorile pe care un brand le adoptă, sustenabilitatea a devenit un trend despre care se discută tot mai des în ultimii ani.

 

Mediul înconjurător contează din ce în ce mai mult pentru consumator, iar ceea ce contează pentru consumator are puterea de a influența felul în care se dezvoltă o afacere. Sustenabilitatea nu se rezumă la acțiuni punctuale sau campanii de CSR, ci trebuie să facă parte din ADN-ul unei companii. Un stil de business și de viață sustenabil înseamnă un consum mai mic de resurse, prețuind calitatea și nu cantitatea. Înseamnă respect pentru oameni, pentru mediul înconjurător și respect pentru tine. Înseamnă să faci alegeri responsabile, conștiente.

 

Vă invităm să vă alăturați conferinței SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE și să ne urmăriți LIVE pe 16 martie, de la ora 9.30, în cadrul platformei IC Events.

SPEAKERI

18.png

eveniment moderat de
Iulia Ionescu - jurnalist

frederic lamy.png

Frederic Lamy

CEO

Leroy Merlin

2.png

Sustainability Advisor

eMag

3.png

Ioana Botezatu

Corporate Social Responsibility

Societe Generale Global Solution Centre Romania & India

4.png

Dragoș Tuță

Fondator

Ambasada Sustenabilității în România

5.png

Ciprian Șipoș

Zero waste creative strategist &

Green interior designer

Sarah Maria Joițoiu

6.png

Diana Stîngă

Project Manager

Darcom Energy Solutions

7.png

Bogdan Condurache

Director General

Flasher Business

8.png

Raul Pop

Expert deșeuri

9.png

Silvia Moroni

Green Influencer

Parla Sostenibile

10.png

Maria Stoica

Labormed Zentiva

11.png

Alexandra Barroso

Legal and corporate affairs director

Bergenbier

16.png

Corina Dospinoiu

Head of CSR

Auchan Romania

13.png

Alina Liciu

Managing Partner

The Azores Sustainability&CSR

14.png

Adriana Matei

Style coach

Hypewit

15.png

Luminița Roșca

Director General

Eco Synergy

17.png

Teodora Ghenciu

Jurnalist

12.png

Roxana Puia

Director de marketing

ENVIRON

bottom of page